Святая Матушка Матронушка, прошу позволь обратиться, услышь

раба Б. Елена

Re: Святая Матушка Матронушка, прошу позволь обратиться, услышь

Сообщение раба Б. Елена »

НИЗКИЙ ТЕБЕ ПОКЛОН, Милая наша Матушка!!!
Вложения
Молитва.jpg
Молитва.jpg (59.87 КБ) 13837 просмотров
«За все благодарите: ибо такова о вас воля Божия во Христе Иисусе» 1Фес.5:18
раба Б. Елена

Святая Матронушка, почитай, помоги мне, пожалуйста, прошу тебя и до земли низко ТЕБЕ кланяюсь. СПАСИБО.

Псалом 50

Помилуй мя, Боже, по велицей милости Твоей, и по множеству щедрот Твоих очисти беззаконие мое. Наипаче омый мя от беззакония моего, и от греха моего очисти мя; яко беззаконие мое аз знаю, и грех мой предо мною есть выну. Тебе Единому согреших и лукавое пред Тобою сотворих, яко да оправдишися во славесех Твоих, и победиши внегда судити Ти. Се бо, в беззакониях зачат есмь, и во гресех роди мя мати моя. Се бо, истину возлюбил еси; безвестная и тайная премудрости Твоея явил ми еси. Окропиши мя иссопом, и очищуся; омыеши мя, и паче снега убелюся. Слуху моему даси радость и веселие; возрадуются кости смиренныя. Отврати лице Твое от грех моих и вся беззакония моя очисти. Сердце чисто созижди во мне, Боже, и дух прав обнови во утробе моей. Не отвержи мене от лица Твоего и Духа Твоего Святаго не отыми от мене. Воздаждь ми радость спасения Твоего и Духом владычним утверди мя. Научу беззаконыя путем Твоим, и нечестивии к Тебе обратятся. Избави мя от кровей, Боже, Боже спасения моего; возрадуется язык мой правде Твоей. Господи, устне мои отверзеши, и уста моя возвестят хвалу Твою. Яко аще бы восхотел еси жертвы, дал бых убо: всесожжения не благоволиши. Жертва Богу дух сокрушен; сердце сокрушенно и смиренно Бог не уничижит. Ублажи, Господи, благоволением Твоим Сиона, и да созиждутся стены Иерусалимския. Тогда благоволиши жертву правды, возношение и всесожегаемая; тогда возложат на oлтарь Твой тельцы.
раба Б. Елена

Молитва перед исповедью

(Преподобного Симеона Нового Богослова)

Боже и Господи всех! Всякаго дыхания и души имый власть, Един исцелити мя могий, услыши моление мя, окаяннаго, и гнездящагося во мне змия наитием Всесвятаго и Животворящаго Духа умертвив потреби: и мене нища и нага всякия добродетели суща, к ногам святаго моего отца (духовнаго) со слезами припасти сподоби, и святую его душу к милосердию, еже миловати мя, привлецы. И даждь, Господи, в сердце моем смирение и помыслы благи, подобающия грешнику, согласившемуся Тебе каятися, и да не вконец оставиши душу едину, сочетавшуюся Тебе и исповедавшую Тя, и вместо всего мира избравшую и предпочетшую Тя: веси бо, Господи, яко хощу спастися, аще и лукавый мой обычай препятствием бывает: но возможна Тебе, Владыко, суть вся, елика невозможно суть от человека. Аминь.

Господи, помоги мне чистосердечно покаяться.
раба Б. Елена

Матронушка милая, прости меня, прости, меня, столько просьб к ТЕБЕ. Сама молюсь, как могу, прости меня, еще прошу ТЕБЯ!

Господи, наставь на путь истинный и укрепи!

МОЛИТВА СВЯТЫМ БЛАГОВЕРНЫМ ПЕТРУ И ФЕВРОНИИ.

О велицыи угодницы Божии и предивнии чудотворцы благовернии княже Петре и княгине Февроние, града Мурома предстатели и хранители, и о всех нас усерднии ко Господу молитвенницы! К вам прибегаем и вам молимся с упованием крепким: принесите за нас грешных святыя молитвы ваша ко Господу Богу и испросите нам у благости Его вся благопотребная душам и телесем нашим: веру праву, надежду благу, любовь нелицемерну, благочестие непоколебимое, в добрых делех преуспеяние, мира умирение, земли плодоносие, воздуха благорастворение, душам и телесем здравие и вечное спасение. Исходатайствуйте у Царя Небеснаго: верных рабов Его, в скорби и печали день и нощь вопиющих к Нему, многоболезный вопль да услышит и да изведет от погибели живот наш. Испросите Церкви святей и всей державе Российстей мир, тишину и благоустроение, и всем нам житие благополучное и добрую христианскую кончину. Оградите отечество ваше, град Муром, и вся грады Российския от всякаго зла и вся правоверныя люди, к вам приходящия и мощем покланяющияся, осените благодатным действом благоприятных молитв ваших, и вся прошения их во благо исполните. Ей, чудотворцы святии! Не презрите молитв наших, со умилением вам возносимых, но будите о нас приснии предстатели ко Господу и сподобите нас помощию вашею святою спасение вечное получити и Царствие Небесное унаследовати; да славословим неизреченное человеколюбие Отца, и Сына, и Святаго Духа, в Троице покланяемаго Бога, во веки веков. Аминь.

МОЛИТВА ВТОРАЯ
О угодницы Божии, благовернии княже Петре и княгине Февроние, к вам прибегаем и к вам со упованием крепким молимся: вознесите о нас, грешных, святыя молитвы ваши ко Господу Богу и испросите у благости Его вся благопотребная душам и телесем нашим: веру праву, надежду благу, любовь нелицемерну, благочестие непоколебимо, в добрых делех преуспеяние. И ходатайствуйте нам у Царя Небеснаго житие благополучное и добрую христианскую кончину. Ей, чудотворцы святии! Не презрите молитв наших, но будите о нас приснии предстателие ко Господу, и сподобите нас помощию вашею спасение вечное получити и Царствие Небесное унаследовати, да славословим неизреченное человеколюбие Отца и Сына и Святаго Духа, в Троице покланяемаго Бога во веки веков.
Последний раз редактировалось раба Б. Елена 18 янв 2015, 10:31, всего редактировалось 1 раз.
раба Б. Елена

Матушка Матрона, дай мне Твоё Благословение на добрую, спокойную, полную, безгрешную жизнь, извини, если не так прошу, избави нас от многих бед, прости нам все наши согрешения, ГОСПОДИ прости, молись о нас мати Матроно, до Земли КЛАНЯЮСЬ.

http://www.youtube.com/watch?v=S1d50lVMHYs

http://www.youtube.com/watch?v=7h40bYvo ... re=related

Молитва восьмая, ко Господу нашему Иисусу Христу

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, ради честнейшия Матере Твоея, и безплотных Твоих Ангел, Пророка же и Предтечи и Крестителя Твоего, богоглаголивых же апостол, светлых и добропобедных мученик, преподобных и богоносных отец, и всех святых молитвами, избави мя настоящаго обстояния бесовскаго. Ей, Господи мой и Творче, не хотяй смерти грешнаго, но якоже обратитися и живу быти ему, даждь и мне обращение окаянному и недостойному; изми мя от уст пагубнаго змия, зияющаго пожрети мя и свести во ад жива. Ей, Господи мой, утешение мое, Иже мене ради окаяннаго в тленную плоть оболкийся, исторгни мя от окаянства, и утешение подаждь души моей окаянней. Всади в сердце мое творити Твоя повеления, и оставити лукавая деяния, и получити блаженства Твоя: на Тя бо, Господи, уповах, спаси мя.

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, ради молитв Честнейшей Твоей Матери, бесплотных Твоих Ангелов, а также Пророка, Предтечи и Крестителя Твоего, боговдохновенных Апостолов, светлых и победоносных мучеников, преподобных и богоносных отцов и всех святых, избавь меня от нынешнего окружения бесовского. О, Господи мой и Творец, не желающий смерти грешника, но чтобы ему обратиться и быть живым, даруй и мне обращение, несчастному и недостойному; извлеки меня от пасти губительного змея, жаждущего поглотить меня и низвести живым в ад. О, Господи мой, утешение мое, ради меня, падшего, облекшийся в тленную плоть, извлеки меня из несчастия и утешение даруй бедной душе моей. Внуши сердцу моему исполнять Твои повеления и оставить злые дела, и получить блаженства Твои, ибо на Тебя, Господи, возложил я упование, спаси меня.
раба Б. Елена

Матушки Матронушки Московской

С рожденья слепые ручонки… Ласкали иконки.
С рожденья незрячие глазки любуются ликом святых.
То ей чудотворная сила во мраке светила
И Мир полюбить научила, слагая божественный стих.

Жила, на судьбу не роптала, в беде помогала.
Сама от беды уходила в кровавое время порой…
Час пробил в ликующем мае, и в чистые дали
Господь отпустил свое чадо в страну, где любовь и покой.

Проносятся мутные годы, лихие невзгоды…
Но тянутся реки людские под строгие лики святых.
А та, что о Свете мечтала, иконою стала…
И горе уносит икона, и всем исцеленье дарит.

Автор: Авдеев Сергей Сергеевич
раба Б. Елена

О блаженая Мати Матроно, СПАСИБО ТЕБЕ!!!

Как ты учила не осуждать ближних и говорила: "Зачем осуждать других? Думай о себе почаще. Каждая овечка будет подвешена за свой хвостик. Что тебе до других хвостиков?"
Вот я и стараюсь работать над собой, над каждой стараюсь мыслью, помоги мне не покидать это чувство, мати Матроно.

-----------
Матушка, я советую всем прочитать книги протоиерея Александра Торика "Флавиан" и "Флавиан. Жизнь продолжается"...

"Димон" - новая художественная повесть известного писателя протоиерея Александра Торика. Книга предназначена для современного молодого поколения.

--------------
Всемилостивейший Господь!
Помилуй всех верующих в Тебя!!!
Вложения
Флавиан 1.jpg
Флавиан 1.jpg (4.34 КБ) 13804 просмотра
Флавиан2.jpg
Флавиан2.jpg (3.17 КБ) 13804 просмотра
Димон.jpg
Димон.jpg (5.08 КБ) 13806 просмотров
раба Б. Елена

Святая мати Матроно, матушка, прошу тебя помолись, ведь - 12 ИЮЛЯ - ПАМЯТЬ СЛАВНЫХ И ВСЕХВАЛЬНЫХ ПЕРВОВЕРХОВНЫХ АПОСТОЛОВ ПЕТРА И ПАВЛА.

Молю вы, братия... споспешествуйте ми в молитвах о мне к Богу (Рим. 15, 30-31).

Так писал ублажаемый ныне апостол Павел христианам римским.
раба Б. Елена

Святая Матронушка, прости, но не устаю слушать - "Матушка Матрона" и хочу выразить восхищение пением иеродиякона Феофила

http://video.yandex.ru/users/andrey631/view/1/
раба Б. Елена

Святая Матушка наша Матронушка!!! Матушка Матрона ты всю жизнь боролась за каждую приходящую к тебе душу. Матушка Матрона, помоги наладить личную жизнь.

Ты очень любила Бога и Его Святое Евангелие, с которым никогда не расставалась, а я очень люблю читать о ТЕБЕ МАТУШКА

- http://www.st-nikolas.orthodoxy.ru/newm ... 02_06.html - МАТРОНУШКА

Недалеко от Куликова поля, на котором похоронены воины св.Димитрия Донского, есть село Себено. В 1881 году родилась в нем девочка, крещенная с именем Матрона (День Ангела - 22 ноября). Никто тогда не ведал, что она блаженная, что Господь послал ее русскому народу для духовной поддержки и спасения в грядущие времена гонений на веру православную, когда народ будет похож на брошенное стадо - без храмов и пастырей. До самой своей смерти (в 1952 году) блаженная Матрона была духовным поводырем.

Матушка часто шутила, на вопрос" как спастись" говорила: "Цепляйтесь все-все за мою пяточку и спасетесь, и не отрывайтесь от меня, держитесь крепче".
раба Б. Елена

фильм "Блаженная старица Матрона Московская" 5\6

http://www.youtube.com/watch?v=pkmauXg5 ... re=related

---------------------------------
Молитва
Молитва к блаженной старице Матроне. 1.

О блаженная мати Матроно, услыши и приими ныне нас, грешных, молящихся тебе, навыкшая во всем житии твоем приимати и выслушивати всех страждущих и скорбящих, с верою и надеждою к твоему заступлению и помощи прибегающих, скорое поможение и чудесное исцеление всем подавающи; да не оскудеет и ныне милосердие твое к нам, недостойным, мятущимся в многосуетнем мире сем и нигдеже обретающим утешения и сострадания в скорбех душевных и помощи в болезнех телесных: исцели болезни наша, избави от искушений и мучительства диавола, страстно воюющаго, помози донести житейский свой Крест, снести вся тяготы жития и не потеряти в нем образ Божий, веру православную до конца дней наших сохранити, упование и надежду на Бога крепкую имети и нелицемерную любовь к ближним; помози нам по отшествии из жития сего достигнути Царствия Небеснаго со всеми угодившими Богу, прославляюще милосердие и благость Отца Небеснаго, в Троице славимаго, Отца и Сына и Святаго Духа, во веки веков. Аминь.

Молитва
Молитва к блаженной старице Матроне. 2.

О блаженная мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатию различныя чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех и греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наша согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящаго дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единаго Бога, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
раба Б. Елена

Святая блаженная матушка Матрона, моли Христа Бога о нас грешных и своим ходатайством у престола Господня веди нас ко спасению, испрашивая для нас милости Господней, ибо много может молитва праведного. Аминь

Ежедневные молитвы о чадах
Господи Иисусе Христе, буди милость Твоя на нас, сохрани их под кровом Твоим, покрый от всякаго лукаваго похотения, отжени от них всякаго врага и супостата, отверзи им уши и очи сердечныя, даруй умиление и смирение сердцам их. Господи, все мы создание Твое, пожалей, и обрати на покаяние. Спаси, Господи, и помилуй детей и просвети им ум светом разума Евангелия Твоего и настави их на стезю заповедей Твоих и научи их, Спасе, творити волю Твою, яко Ты еси Бог наш. Аминь.
Вложения
Мати Матроно.jpg
Мати Матроно.jpg (113.19 КБ) 13757 просмотров
Последний раз редактировалось раба Б. Елена 18 янв 2015, 09:49, всего редактировалось 1 раз.
раба Б. Елена

Молитва Святой Праведной Матроне Московской
О блаженная мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех и греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам все наши согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

ТРОПАРЬ, ГЛАС 2
Богом умудренную блаженную старицу Матрону, земли Тульския процветение и града Москвы преславное украшение, восхвалим днесь, вернии. Сия бо, света дневнаго не познавше, светом Христовым просветися и даром прозрения и исцеления обогатися. Пресельница же и странница на земли бывши, ныне в чертозех Небесных Престолу Божию предстоит и молится о душах наших.

КОНДАК, ГЛАС 7
К служению Христу от чресл матерня предызбранная, праведная Матроно, стезе скорбей и печалей шествующи, твердую веру и благочестие явивши, Богу угодила еси. Темже, почитающе память твою, молим тя: помози и нам в любви Божии пребывати, старице блаженная.

ВЕЛИЧАНИЕ
Величаем тя, святая праведная старице Матроно, и чтим святую память твою, ты бо молиши о нас Христа Бога нашего.
раба Б. Елена

Святая матушка Матрона, помолись Господу Богу о нас!

Молитва о чадах
Помилуй мя, Господи, Сыне Давидов! Господи, помилуй нас с детьми нашими, да не увлекутся они духом времени, соблазнами мирскими, да не поддадутся какой-нибудь страсти, какому-нибудь пороку, сотвори, чтобы дети наши были полезными членами и через то счастливыми здесь, на земле, чтобы удостоились блаженства на небеси!
Последний раз редактировалось раба Б. Елена 18 янв 2015, 09:50, всего редактировалось 1 раз.
раба Б. Елена

Святая Матушка наша Матроно, помолись о нас грешных, я читаю молитвы, и ты помоги мне, пожалуйста, Очень Тебя ПРОШУ, низкий Земной тебе поклон!!!!!
Иконы, написанные по благословению блаженной Матронушки, стали главными святынями Тульской губернии и прославились многими чудотворениями. Сейчас обе иконы находятся в Москве. Одна из них – на Даниловском кладбище, рядом с могилой блаженной. Сюда приезжают паломники со всех концов земли со своими бедами и болезнями и получают чудесную помощь. К иконе «Взыскание погибших» обращаются невесты, выходя замуж, чтобы их брак был спасительным, приходят люди, погрязшие в пьянстве, погибающие в нищете, страждущие в болезнях, с молениями обращаются матери о погибающих детях. И всем Царица Небесная подает помощь и поддержку: "Взыщи нас, погибающих. Пресвятая Дево, не по грехом бо нашим наказуеши нас, но по человеколюбию милуеши: избави нас от ада, болезни и нужды и спаси нас" (Тропарь, гл. 4).
Ответить

Вернуться в «Просьбы о помощи к Мати Матроне»