Матронушка, надежда наша
Матронушка, надежда наша
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего ИИСУСА ХРИСТА простити нам вся наши согрешения. беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, Христом Богом молю тебя, прости, что так часто прошу, на тебя надежда, что твоими молитвами перед Господом нашим Иисусом Христом ты поможешь мне выздороветь, пошли мне исцеление от моих болезней. На коленях молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чту твою святую память.
Матушка Матронушка, Христом Богом молю тебя, прости, что так часто прошу, на тебя надежда, что твоими молитвами перед Господом нашим Иисусом Христом ты поможешь мне выздороветь, пошли мне исцеление от моих болезней. На коленях молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чту твою святую память.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Прстолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего ИИСУСА ХРИСТА простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога:Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
МАТУШКА МАТРОНУШКА. МОЛЮ ТЕБЯ СЕГОДНЯ О СВОМ ЗДОРОВЬЕ, ТЫ САМА ВСЁ ЗНАЕШЬ, ХРИСТОМ БОГОМ МОЛЮ. НА ТЕБЯ НАДЕЖДА, ЧТО УМОЛИШЬ ГОСПОДА НАШЕГО ИИССА ХРИСТА ПОСЛАТЬ МНЕ ЗДОРОВЬЕ. УМОЛЯЮ НА КОЛЕНЯХ. НИЗКИЙ КОЛЕНОПРЕКЛОНЕННЫЙ ЗЕМНОЙ ПОКЛОН ТЕБЕ, МАТРОНУШКА. СВЯТО ЧТУ ТВОЮ СВЯТУЮ ПАМЯТЬ.
МАТУШКА МАТРОНУШКА. МОЛЮ ТЕБЯ СЕГОДНЯ О СВОМ ЗДОРОВЬЕ, ТЫ САМА ВСЁ ЗНАЕШЬ, ХРИСТОМ БОГОМ МОЛЮ. НА ТЕБЯ НАДЕЖДА, ЧТО УМОЛИШЬ ГОСПОДА НАШЕГО ИИССА ХРИСТА ПОСЛАТЬ МНЕ ЗДОРОВЬЕ. УМОЛЯЮ НА КОЛЕНЯХ. НИЗКИЙ КОЛЕНОПРЕКЛОНЕННЫЙ ЗЕМНОЙ ПОКЛОН ТЕБЕ, МАТРОНУШКА. СВЯТО ЧТУ ТВОЮ СВЯТУЮ ПАМЯТЬ.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя. в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
МАТУШКА МАТРОНУШКА! ХРИСТОМ БОГОМ МОЛЮ ТЕБЯ. НЕ ОСТАВЛЯЙ СВОИХ МОЛИТВ ОБО МНЕ, О МОЕМ ЗДОРОВЬЕ. УМОЛЯЮ.НИЗКИЙ ЗЕМНОЙ ПОКЛОН! СВЯТО ЧТУ ТВОЮ СВЯТУЮ ПАМЯТЬ!
МАТУШКА МАТРОНУШКА! ХРИСТОМ БОГОМ МОЛЮ ТЕБЯ. НЕ ОСТАВЛЯЙ СВОИХ МОЛИТВ ОБО МНЕ, О МОЕМ ЗДОРОВЬЕ. УМОЛЯЮ.НИЗКИЙ ЗЕМНОЙ ПОКЛОН! СВЯТО ЧТУ ТВОЮ СВЯТУЮ ПАМЯТЬ!
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи.Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя. от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний. умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
МАТУШКА МАТРОНУШКА, ПОШЛИ МНЕ ИСЦЕЛЕНИЯ И ЗДОРОВЬЕ, А ТАКЖЕ МОИМ РОДНЫМ ЛЮДЯМ. ЗА ВСЁ ОСТАЛЬНОЕ СЛАВА БОГУ!
уМОЛЯЮ, ПОШЛИ МНЕ ЗДОРОВЬЕ. НИЗКИЙ КОЛЕНОПРЕКЛОНЕННЫЙ ЗЕМНОЙ ПОКЛОН. СВЯТО ЧТИМ ТВОЮ СВЯТУЮ ПАМЯТЬ.
МАТУШКА МАТРОНУШКА, ПОШЛИ МНЕ ИСЦЕЛЕНИЯ И ЗДОРОВЬЕ, А ТАКЖЕ МОИМ РОДНЫМ ЛЮДЯМ. ЗА ВСЁ ОСТАЛЬНОЕ СЛАВА БОГУ!
уМОЛЯЮ, ПОШЛИ МНЕ ЗДОРОВЬЕ. НИЗКИЙ КОЛЕНОПРЕКЛОНЕННЫЙ ЗЕМНОЙ ПОКЛОН. СВЯТО ЧТИМ ТВОЮ СВЯТУЮ ПАМЯТЬ.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя. в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, молю о здоровье мне и моим родным. Низкий коленопреклоненный земной поклон. Свято чтим твою святую память.
Матушка Матронушка, молю о здоровье мне и моим родным. Низкий коленопреклоненный земной поклон. Свято чтим твою святую память.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаяныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашя даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, прошу только здоровья для меня и моих родных. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую память.
Матушка Матронушка, прошу только здоровья для меня и моих родных. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую память.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя. в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, молю только о здоровье для меня и моих родных. Умоли Господа нашего Иисуса Христа простить нам наши грехи и послать нам здоровье. Моли Бога о нас, грешных! Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка! Свято чтим твою святую память.
Матушка Матронушка, молю только о здоровье для меня и моих родных. Умоли Господа нашего Иисуса Христа простить нам наши грехи и послать нам здоровье. Моли Бога о нас, грешных! Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка! Свято чтим твою святую память.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя. от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, прошу только за здоровье мое и моих родных людей, Христом Богом молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую память.
Матушка Матронушка, прошу только за здоровье мое и моих родных людей, Христом Богом молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую память.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя. от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, моли Бога о нас грешных, умоли Господа простить мне и моим родным все согрешения и послать нам здоровье. За всё остальное Слава Богу! ты и сама всё знаешь. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка.
Матушка Матронушка, моли Бога о нас грешных, умоли Господа простить мне и моим родным все согрешения и послать нам здоровье. За всё остальное Слава Богу! ты и сама всё знаешь. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущамыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, умоляю, помоги мне сегодня, пожалуйста, чтобы всё прошло успешно и результаты были хорошие, умоляю, Христом Богом молю. Низкий коленопреклоннный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую память.
Матушка Матронушка, умоляю, помоги мне сегодня, пожалуйста, чтобы всё прошло успешно и результаты были хорошие, умоляю, Христом Богом молю. Низкий коленопреклоннный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую память.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, дущею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодати различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя. от Бога гам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка. Христом Богом молю тебя, чтобы ты умолила Господа нашего Иисуса Христа простить мне мои согрешения и послать мне здоровье. Очень тебя прошу. на коленях молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе. Матронушка.
Матушка Матронушка. Христом Богом молю тебя, чтобы ты умолила Господа нашего Иисуса Христа простить мне мои согрешения и послать мне здоровье. Очень тебя прошу. на коленях молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе. Матронушка.
Наталья 1