+ О Блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость прославим в Троице Единого Бога: Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне, и присно и во веки веков. Аминь.
Дорогая Матронушка! Ты сама всё видишь и знаешь, пожалуйста, Христом Богом тебя прошу, помоги со здоровьем. Ты уже не раз мне помогала и моей благодарности нет предела. Прошу тебя, на коленях молю, не ради себя прошу, ты же знаешь. Спасибо тебе!
Молю о помощи, Матронушка
Молю о помощи, Матронушка
Наталья 1
Моли Бога обо мне, святая Матронушка!
О блаженная мати Матроно, услыши и приими ныне нас грешных, молящихся к тебе,навыкшая во всем житии твоем приимати и выслушивати всех страждущих и скорбящих, с верою и надеждою к твоему заступлению и помощи прибегающих, скорое поможение и чудесное ИСЦЕЛЕНИЕ всем подавая, да не оскудеет и ныне милосердие твое к нам, недостойным, мятущемся в многосуетном мире сем и нигде не обретающихутешения и сострадания в скорбех душевных и болезнех телесных, ИСЦЕЛИ болезни наша, избави от искушений и мучительства диавольского страстно воюющего, помоги донести житейский свой крест, снести вся тяготы жития и не потерять в нем образ Божий, веру Православную до конца дней наших сохранити, упование и надежду на Бога крепкую имети и нелицемерную любовь к ближним, да помоги нам по отшествии из жития сего достигнути Царствия Небесного со всеми угодившими Богу, прославляя милосердие и благость Отца Небесного, в Троице славимаго: Отца, и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость прославим в Троице Единого Бога: Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне, и присно и во веки веков. Аминь.
Дорогая Матронушка! На коленях молю тебя о самом дорогом мне на этом свете человеке, ты сама знаешь о ком. Прошу только о его здоровье, нам больше ничего не надо и это правда. Умоляю, моли Бога о нем и его здоровье. Ради Господа нашего Иисуса Христа, умоляю.
Дорогая Матронушка! На коленях молю тебя о самом дорогом мне на этом свете человеке, ты сама знаешь о ком. Прошу только о его здоровье, нам больше ничего не надо и это правда. Умоляю, моли Бога о нем и его здоровье. Ради Господа нашего Иисуса Христа, умоляю.
Наталья 1