О блаженная мати Матроно Московская, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, и греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам все наши согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
О святая блаженная мати Матроно, помоги, на тебя вся надежда. Помолись за нашу семью меня и моих сыновей. Помоги рабу божьему Василию устроиться на хорошую работу, наставь его на истинный путь, что бы он не пил, и пусть его окружают только хорошие добрые люди и пошли ему здоровье и счастье в личной жизни. Помоги рабу божьему Александру пошли ему здоровье, чтобы у него не болели ноги и левый бок, и помоги ему достичь успехов в его начинании и стремлении, и пусть он встретит и женится на хорошей девушке. Помоги мне рабе божьей Раисе, я сейчас без работы, если это для меня будет хорошо, то помоги снова вернуться на з-д, а если нет, устроится на хорошую работу. Матронушка девятнадцать лет я прожила одна с двумя детьми, всё надеялась встретить хорошего человека. Помоги мне встретить хорошего, надёжного человека, который любил бы меня и моих детей.
Спасибо тебе святая блаженная мати Матроно, за всё, и прости меня, что много прошу у тебя.
Величаем тя Святая праведная старице Матроно, и чтим святую память твою, ты бо молиши о нас Христа Бога нашего.
Аминь. Аминь. Аминь.
Святая Блаженная Матроно помоги
-
-
Re: Святая Блаженная Матроно помоги
О блаженная мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнях и греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам все наши согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящаго дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получившее благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
О святая блаженная Матронушка, помолись перед Всевышним о прощении грехов раба божьего Василия вольных и невольных. Защити, Матронушка, его от всех бед и напастей, от злых людей, разрушь злые чары. Уповаю на Господа и верю, что и ты святая Матронушка поможешь нам своими всесильными молитвами перед Всевышним. Умоляю, не отвернись, помоги пожалуйста, милая Матронушка. Во имя Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.
О святая блаженная Матронушка, помолись перед Всевышним о прощении грехов раба божьего Василия вольных и невольных. Защити, Матронушка, его от всех бед и напастей, от злых людей, разрушь злые чары. Уповаю на Господа и верю, что и ты святая Матронушка поможешь нам своими всесильными молитвами перед Всевышним. Умоляю, не отвернись, помоги пожалуйста, милая Матронушка. Во имя Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.