Матушка Матронушка, спасибо тебе, прошу - помолися за нас

Ответить
Вив

Матушка Матронушка, спасибо тебе, прошу - помолися за нас

Сообщение Вив »

О блаженная мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех и греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам все наши согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящаго дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Матронушка, прости меня, грешную, за злые слова и дела мои, и все помышления недобрые. Матронушка, мне вчера было тяжело стоять, я болею, помоги мне, умоли Господа исцеление послати рабе Божией В. Матронушка, принеси Господу мои молитвы и мое покаяние. Сердце раскаявшееся Господь не отвергнет, надеюсь на Господа, да не постыжуся во веки веков. Господь победит враги, яко Всесилен. Матушка, добрая ходатаица за нас к Господу нашему, умоли Его Благость и Милость, сжалиться надо мною, испроси нам у Господа благие милости и щедроты, и грехов прощение, и самое главное - здравия душевного и телесного. Матушка Матронушка, помоги в работе. Матушка, помоги найти нам хорошую работу по специальности, чтобы денежки платили и не обижали. Матушка, помоги, умоляю тебя. Матушка, защити от обидчиков, помоги нам.
Матронушка, помоги, помолись за нас. Матушка, умоли Господа устроить жизнь нашу по воле Его Всесвятой, и по милости Господней великой. Господи, услыши мольбы мои, защити и заступи нас, помоги нам, Господи, Боже наш.
Спасибо тебе, Матронушка.
Все святые, молите Бога о нас.
Слава Богу и спасибо Ему за все.
Аминь.
Ответить

Вернуться в «Просьбы о помощи к Мати Матроне»