Матушка Матронушка, не оставь
Матушка Матронушка, не оставь
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения. имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. АМИНЬ.
Дорогая Матронушка, умоляю тебя, помоги мне со здоровьем, ты и так всё про меня знашь и видишь, прошу не за ради себя, а ради единственного для меня самого родного человека на свете. На коленях молю, помоги пожалуйста со здоровьем. Низкий тебе земной поклон.
Дорогая Матронушка, умоляю тебя, помоги мне со здоровьем, ты и так всё про меня знашь и видишь, прошу не за ради себя, а ради единственного для меня самого родного человека на свете. На коленях молю, помоги пожалуйста со здоровьем. Низкий тебе земной поклон.
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, услуши и приими ныне нас, грешных, молящихся к тебе, навыкшая во всем житии твоем приимати и выслушивати всех страждущих и скорбящих, с верою и надеждою к твоему заступлению и помощи прибегающих, скорое поможение и чудесное исцеление всем подавая, да не оскудеет и ныне милосердие твое к нам, недостойным, мятущемся в многосуетном мире сем и нигде не обретающих утешения и сострадания в скорбех душевных и помощи в болезнех телесных, ИСЦЕЛИ болезни наша, избави от искушений и мучительства диавольского страстно воюющего, помоги донести житейский свой крест, снести вся тяготы жития и не потерять в нем образ Божий, веру Православную до конца дней наших сохранити, упование и надежду на Бога крепкую имети и нелицемерную любовь к ближним, да помоги нам по отшествии из жития сего достигнути Царствия Небесного со всеми угодившмим Богу, прославляя милосердие и благость Отца Небесног, в Троице славимаго: Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.
Наталья 1
Низкий земной поклон тебе, Матронушка родная!
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны. грешныя. в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матронушка, родная, я как всегда, прошу только помочь со здоровьем, моли Бога обо мне, грешной. Я прошу только здоровья.
Во имя Отца и Сына и Святаго Духа. Низкий тебе поклон.
Матронушка, родная, я как всегда, прошу только помочь со здоровьем, моли Бога обо мне, грешной. Я прошу только здоровья.
Во имя Отца и Сына и Святаго Духа. Низкий тебе поклон.
Наталья 1
+ О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя. исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Дорогая Матронушка, молитвенно прошу тебя о помощи со здоровьем сегодня, о чутком и хорошем обращении врача со мной, низкий тебе земной поклон, Матронушка, моли Бога обо мне грешной, во Имя Отца и сына и Святаго Духа. Аминь.
Дорогая Матронушка, молитвенно прошу тебя о помощи со здоровьем сегодня, о чутком и хорошем обращении врача со мной, низкий тебе земной поклон, Матронушка, моли Бога обо мне грешной, во Имя Отца и сына и Святаго Духа. Аминь.
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, Христом Богом молю тебя, помоги пожалуйста мне и моей семье со здоровьем, чтобы брат поправился до отъезда, умоли Господа нашего Иисуса Христа простить нам вся наши согрешения, низкий земной тебе поклон, и еще прошу, чтобы я смогла понести ребеночка. Если на то есть Воля Господня. Во Имя Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.
Матушка Матронушка, Христом Богом молю тебя, помоги пожалуйста мне и моей семье со здоровьем, чтобы брат поправился до отъезда, умоли Господа нашего Иисуса Христа простить нам вся наши согрешения, низкий земной тебе поклон, и еще прошу, чтобы я смогла понести ребеночка. Если на то есть Воля Господня. Во Имя Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.
Наталья 1
+ О Блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Родная дорогая матушка Матронушка, умоли Господа нашего Иисуса Христа, чтобы брат поправился окончательно до отъезда, чтобы у него вся болезнь и недомогание прошли, умоляю, помоги со здоровьем, Христом Богом тебя молю, низкий коленопреклоненный поклон тебе, Матронушка! Во Имя Отца и Сына и Святаго Духа.Аминь.
Родная дорогая матушка Матронушка, умоли Господа нашего Иисуса Христа, чтобы брат поправился окончательно до отъезда, чтобы у него вся болезнь и недомогание прошли, умоляю, помоги со здоровьем, Христом Богом тебя молю, низкий коленопреклоненный поклон тебе, Матронушка! Во Имя Отца и Сына и Святаго Духа.Аминь.
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, молю, пошли выздоровление моему брату, пошли мне и моим близким здоровье, моли Бога о нас, многогрешных, низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка, Во Имя Отца и Сына и Святаго Духа, молю, моли Бога о нас.
Матушка Матронушка, молю, пошли выздоровление моему брату, пошли мне и моим близким здоровье, моли Бога о нас, многогрешных, низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка, Во Имя Отца и Сына и Святаго Духа, молю, моли Бога о нас.
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждиваюшия, утеши ны, отчаянныя. ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитваии получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Дорогая Матронушка, Христом Богом молю тебя, пошли мне здоровье, не за ради себя прошу, а ради единственного родного мне человека на свете, который столько пережил в этой жизни. Ты сама всё знаешь и видишь, низкий земной коленопреклоненный поклон тебе.
Дорогая Матронушка, Христом Богом молю тебя, пошли мне здоровье, не за ради себя прошу, а ради единственного родного мне человека на свете, который столько пережил в этой жизни. Ты сама всё знаешь и видишь, низкий земной коленопреклоненный поклон тебе.
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждиваюшия, утеши ны, отчаянныя. ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитваии получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матронушк, родная. Извини, ради Бога! Извини меня грешную, прости, умоли Господа нашего простить мне мои грехи. ИСЦЕЛИ недуги мои лютыя и пошли мне здоровье, и чтобы ты сама знаешь что.... Молюсь к тебе. Низкий земной поклон
Матронушк, родная. Извини, ради Бога! Извини меня грешную, прости, умоли Господа нашего простить мне мои грехи. ИСЦЕЛИ недуги мои лютыя и пошли мне здоровье, и чтобы ты сама знаешь что.... Молюсь к тебе. Низкий земной поклон
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны. грешныя, в скорбех, болезнех. греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость. прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, спасибо тебе большое ты сама знаешь за что и низкий земной поклон, прошу тебя. не оставь и ныне, моли Бога обо мне и моих близких, просим только здоровье нам послать.
Матушка Матронушка, спасибо тебе большое ты сама знаешь за что и низкий земной поклон, прошу тебя. не оставь и ныне, моли Бога обо мне и моих близких, просим только здоровье нам послать.
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Дорогая родная матушка Матронушка, моли Бога обо мне многогрешной и моих близких, просим только здоровье нам послать по мере возможности. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе. Матронушка! Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать нам здоровье и мне сама знаешь что... Извини, что постоянно тебя прошу. По нашей жизни и просить то некого., кто рядом...
Дорогая родная матушка Матронушка, моли Бога обо мне многогрешной и моих близких, просим только здоровье нам послать по мере возможности. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе. Матронушка! Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать нам здоровье и мне сама знаешь что... Извини, что постоянно тебя прошу. По нашей жизни и просить то некого., кто рядом...
Наталья 1
О блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога:Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, СПАСИБО тебе, ты знаешь за какую новость.
Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать мне и моим близким здоровье, только здоровье, низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Величаем святую память твою.
Матушка Матронушка, СПАСИБО тебе, ты знаешь за какую новость.
Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать мне и моим близким здоровье, только здоровье, низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Величаем святую память твою.
Наталья 1