Матронушка, родная наша! Прости меня, что после твоего Дня рождения так и не нашла время к тебе прийти. Прости, пожалуйста.
Матронушка, спасибо тебе за заботу о нас, многогрешных.
О святая блаженна мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбях, болезнех, греховный искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя. Избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наша согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость прославим в Троице Единаго Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
+ +
+
+
+
+
+
Матушка Матронушка, прошу тебя, молю на коленях, исцели недуги мои лютыя и недуги брата моего, его пагубные пристрастия, наставь его на путь истинный. Молю, Матронушка, Христом Богом молю.
Моли Бога о нас, многогрешных, да надеемся на Его милосердие.
Спасибо, низкий земной поклон.
мольба о помощи
мольба о помощи
Наталья 1