О святая блаженная мати Матроно, услуши и приими ныне нас, грешных, молящихся к тебе, навыкшая во всем житии твоем приимати и выслушивати всех страждущих и скорбящих, с верою и надеждою к твоему заступлению и помощи прибегающих, скорое поможение и чудесное исцеление всем подавая, да не оскудеет и ныне милосердие твое к нам, недостойным, мятущемся в многосуетном мире сем и нигде не обретающих утешения и сострадания в скорбех душевных и помощи в болезнех телесных, исцели болезни наша, избави от искушений и мучительства диавольского страстно воюющего, помоги донести житейский свой крест, снести вся тяготы жития и не потерять в нем образ Божий, веру Православную до конца дней наших сохранити, упование и надежду на Бога крепкую имети и нелицемерную любовь к ближним, да помоги нам по отшествии из жития сего достигнути Царствия Небесного со всеми угодившими Богу, прославляя милосердие и благость Отца Небесного, в Троице славимаго: Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка! Моли Бога обо мне, грешной, рабе Божией!
Помоги мне исцелиться. Ты же знаешь ради кого я живу, умоляю на коленях, пожалуйста, помоги со здоровьем. Спасибо тебе большое.
молитва о помощи
молитва о помощи
Наталья 1