Матронушка, наставь и помоги

Наталья 1

Сообщение Наталья 1 »

О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя. в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны. отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя. от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения. беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа. ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка. на коленях молю, помоги пожалуйста со здоровьем мне и моим родным и близким, а аткже вернуть теплын душевные любовные отношения с РАИ, ты сама всё знаешь , всю ситуацию, помоги пожалуйста, наставь, направь на путь верный. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую память.
Наталья 1
Наталья 1

Сообщение Наталья 1 »

О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний. умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, на коленях молю, помоги пожалуйста со здоровьем мне и моим родным, а также наладить нормальные душевные отношения с РАИ, ты сама всё знаешь и видишь, направь на путь верный терепения и понимания. Огради от корыстных людей, направь РАИ на путь верный. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Моли Бога обо мне, грешной.
Величаем тя, святая праведная старице Матроно, и чтем святую память твою, ты бо молиши о нас Христа Бога
Наталья 1
Наталья 1

Сообщение Наталья 1 »

О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа. ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка. Христом Богом молю тебя, помоги пожалуйста со здоровьем мне и моим родным, а также, на коленях молю, подскажи пожалуйста как быть, направь на верный путь, умоли Господа нашего Иисуса Христа простить мне все мои согрешения, беззакония и грехопадения. На коленях молю. Свято чтим твою святую память.
Наталья 1
Наталья 1

Сообщение Наталья 1 »

О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя. в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя. от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, умоляю на коленях, помоги пожалуйста со здоровьем мне и моим родным и близким, а также помогить вернуть прежние, первоначальные, добрые отношения с РАИ. ты сама всё знаешь и видишь, помоги всё понять и поступать правильно. На коленях молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе. Матронушка. Свято чтим твою святую паямть.
Наталья 1
Наталья 1

Сообщение Наталья 1 »

О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны. отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога на по грехом нашим попущаемыя. избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения. беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоим молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога:Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, на коленях молю, умоляю, помоги пожалуйста со здоровьем мне и моим родным, а также вернуть нормальные душевные отношения с РАИ, ты сама всё знаешь и видишь. Помоги пожалуйста. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую память.
Наталья 1
Наталья 1

Сообщение Наталья 1 »

О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на зели почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя. в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя. от Бога нам по грехом нашим попущаемыя. избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и в веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка. на коленях молю, давно я тебя не просила, помоги пожалуйста чтобы завтра всё было нормально со здоровьем у меня и моего отца, а также помоги пожалуйста наладить нормальные душевные отношения с РАИ. Я тебя очень прошу, устала я сильно. Помоги пожалуйста, на коленях молю. Низкий коленопркулоненный земной поклон тебе, Матронушка. Свято чтим твою святую паямть.
Наталья 1
Ответить

Вернуться в «Просьбы о помощи к Мати Матроне»