О блаженная мати Матроно, душею на небеси пред престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Дорогая матушка Матронушка, спасибо тебе огромное за всё, ты сама знаешь. Хотела на выходных в Храм сходить, но обстоятельства не позволили. Я знаю, это отговорки. Прошу у тебя прощения. Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать мне здоровье и моим родным, только здоровье. На коленях молю. Низкий земной поклон тебе. родная.
Прости, матушка Матронушка
Прости, матушка Матронушка
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги мои лютыя. от Бога нам по грехом нашим попущаемыя. избави меня от многих бед и обстояний. умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Родная Матронушка, Христом Богом молю тебя, мне уже стыдно тебя просить без конца, помоги пожалуйста со здоровьем, у меня сейчас ужасная проблема, помоги пожалуйста, это меня доводит до отчаяния. А это грех. Не хочу грешить, хотя плохо это получается. Виновата я. Проси меня и упроси Господа нашего Иисуса Христа помиловать меня и послать мне здоровье.
Родная Матронушка, Христом Богом молю тебя, мне уже стыдно тебя просить без конца, помоги пожалуйста со здоровьем, у меня сейчас ужасная проблема, помоги пожалуйста, это меня доводит до отчаяния. А это грех. Не хочу грешить, хотя плохо это получается. Виновата я. Проси меня и упроси Господа нашего Иисуса Христа помиловать меня и послать мне здоровье.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя. от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний. умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка, прости меня грешную, умоли Господа нашего Иисуса Христа простить меня и послать мне здоровье, телесных и душевных сил, мне и моим родным. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, родная.
Матушка Матронушка, прости меня грешную, умоли Господа нашего Иисуса Христа простить меня и послать мне здоровье, телесных и душевных сил, мне и моим родным. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, родная.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матушка Матронушка!!!! Помоги мне сегодня, пожалуйста, на коленях молю, на тебя уповаю. Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать нам здоровье, мне и моим близким!!!
Матушка Матронушка!!!! Помоги мне сегодня, пожалуйста, на коленях молю, на тебя уповаю. Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать нам здоровье, мне и моим близким!!!
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси ред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше блаодатию различны чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ, молю, недуги мои лютыя, от Бога мне по грехом моим опущаемыя, избави меня от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы о юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получише благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. АМИНЬ.
Матушка Матронуша, на коленях тебя молю. перед твоею иконою, пошли мне исцеление, мне же нужно работать. Я знаю, виновата я в своей лени и скверном характере, виновата что давно в Храме не была, но не за ради себя прошу, а за ради самых своих близких людей. Умоли Господа нашего Иисуса Христа простити мне все мои согрешения и послать мне исцеление. Христом Богом молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе.
Матушка Матронуша, на коленях тебя молю. перед твоею иконою, пошли мне исцеление, мне же нужно работать. Я знаю, виновата я в своей лени и скверном характере, виновата что давно в Храме не была, но не за ради себя прошу, а за ради самых своих близких людей. Умоли Господа нашего Иисуса Христа простити мне все мои согрешения и послать мне исцеление. Христом Богом молю. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия. утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения. беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Дорогая родная Матронушка. молю Бога т на коленях молю тебя, умоли Господа нашего Иисуса Христа, чтобы анализы у меня были нормальные. Только за здоровье прошу, низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка!!!
Дорогая родная Матронушка. молю Бога т на коленях молю тебя, умоли Господа нашего Иисуса Христа, чтобы анализы у меня были нормальные. Только за здоровье прошу, низкий коленопреклоненный земной поклон тебе, Матронушка!!!
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. ПРизри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Матронушка, вопию к тебе, умоляю, помоги, пожалуйста, со здоровьем, помоги, чтобы анализы завтра были хорошие, устала я. Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать мне здоровье, и простить меня грешную. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе. Во Имя Отца и Сына и Святаго Духа.
Матронушка, вопию к тебе, умоляю, помоги, пожалуйста, со здоровьем, помоги, чтобы анализы завтра были хорошие, устала я. Умоли Господа нашего Иисуса Христа послать мне здоровье, и простить меня грешную. Низкий коленопреклоненный земной поклон тебе. Во Имя Отца и Сына и Святаго Духа.
Наталья 1
О святая блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбях, болезнях, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единого Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Родная матушка Матронушка, Христом Богом молю тебя, исцели недуги мои лютыя, устала я, мне же работать надо. Ты сама всё видишь и знаешь. Мне рассчитывать не на кого. Я сильно грешная, я знаю. ленивая, давно в Храме не была. Я знаю. Прости меня, дай мне исцеление, на коленях молю.
Родная матушка Матронушка, Христом Богом молю тебя, исцели недуги мои лютыя, устала я, мне же работать надо. Ты сама всё видишь и знаешь. Мне рассчитывать не на кого. Я сильно грешная, я знаю. ленивая, давно в Храме не была. Я знаю. Прости меня, дай мне исцеление, на коленях молю.
Наталья 1