О святая блаженная мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех и греховных искушениих дни своя иждивающия,утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от БОГА нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли ГОСПОДА НАШЕГО ИИСУСА ХРИСТА простити нам вся наши согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единаго Бога:Отца и Сына и Святаго Духа ныне и присно и во веки веков. АМИНЬ.
+ + + + + + +
Матушка Матронушка, молю на коленях, ИСЦЕЛИ недуги мои лютыя и недуги брата моего, ты знаешь о чем я, ради единственного для нас Человека, ради которого я живу. Умоляю, моли Бога о нас, недостойных и грешных. Прошу тебя по сути за одного человека, ради которого живем. Умоляю, Матронушка, помоги. Спасибо тебе и низкий поклон за всё!
+ + + + + + +
молю о помощи
молю о помощи
Наталья 1
мольба о помощи
Матушка Матронушка! Давно я у тебя не была, если не считать день твоего Дня Рождения, но не смогла отстоять очередь и лично тебе поклониться. Прости меня, Матронушка. Прости меня за всё, за все мои грехи. Прежде всего за ленность и уныние. Это очень большие грехи.
Матушка, будь милостивой, молю. Прошу тебя на коленях, исцели недуги мои лютыя, исцели недуги брата моего, Христом Богом тебя прошу, молю. Помоги брату моему, наставь его на путь истинный.
Моли Бога о нас, недостойных и грешных.
Спасибо тебе и низкий земной поклон.
О святая блаженная Мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли ГОСПОДА нашего ИИСУСА ХРИСТА простити нам вся наша согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость прославим в ТРОИЦЕ ЕДИНАГО БОГА: ОТЦА и СЫНА и СВЯТАГО ДУХА ныне и присно и во веки веков. АМИНЬ.
+ +
+
+
+
+
+
Матушка, будь милостивой, молю. Прошу тебя на коленях, исцели недуги мои лютыя, исцели недуги брата моего, Христом Богом тебя прошу, молю. Помоги брату моему, наставь его на путь истинный.
Моли Бога о нас, недостойных и грешных.
Спасибо тебе и низкий земной поклон.
О святая блаженная Мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех, греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, ИСЦЕЛИ недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли ГОСПОДА нашего ИИСУСА ХРИСТА простити нам вся наша согрешения, беззакония и грехопадения имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость прославим в ТРОИЦЕ ЕДИНАГО БОГА: ОТЦА и СЫНА и СВЯТАГО ДУХА ныне и присно и во веки веков. АМИНЬ.
+ +
+
+
+
+
+
Наталья 1